REFLEKS OG SYNLIGHED

Dagene bliver kortere og snart vil mørket falde på, og det vil igen være vigtigt med reflekser for at være synlig når du færdes ude. 

En af de mest populære refleksprodukter på markedet i dag, er den klassiske slapwrap. Den giver synlighed fra alle vinkler og sidder oftest på armen, men fungerer også godt rundt om tasken eller om anklen.
 


Kopivarer 

Der sælges millioner af slapwraps i dag på det nordiske marked.
Men desværre er kvaliteten varierende, og markedet er præget af kopivarer. Faktisk, kan fremvisning af certifikat på refleksionsfilm ikke være tilstrækkeligt. Trykmetode og indhold i produktet, har meget at sige i forhold til kvaliteten.

Så sent som i 2017 blev der opdaget en række reflekser med godkendelse, men som havde indmad som indeholdt giftige stoffer som ikke er godkendt i EU.
I samme undersøgelse blev der opdaget svagheder i konstruktionen som gør at metalstængerne kan stikke igennem og gøre skade på både tøjet og brugeren.

 

Certificerede reflekser

IDÉ House of Brands leverer sikre reflekser, med både godkendt refleksionsfilm, tryk og sammensætning. Vi har et klart princip om, udelukkende at levere fuldt certificerede produkter.  

Vi sørger for at du er tryg i dit køb – og i trafikken!

 

Refleks med logo

Refleks er et glimrende profilprodukt i efteråret og vintermånederne. Ikke alene sikrer du at modtageren af ​​produktet bliver synlig i mørket, du viser også omtanke. Reflekser er noget, alle bruger og værdien er stor. Produktet bruges år efter år og deles mellem venner og familie. Således giver et logo på et refleksprodukt stor værdi for både modtager og dig selv.

 

Udover slapwraps og de klassiske reflekser, tilbyder vi et bredt udvalg af gode kvalitetsvarer med refleks, bl.a. jakker, tasker og caps m.m.